Сьогодні, 14 жовтня, в Академії під керівництвом проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Сиваш І.О., спільно з директором Центру виховної та культурно-дозвіллєвоі роботи Таку Є.К. та заступником директора інституту дизайну та реклами з виховної роботи Слівінською А.Ф. , кураторами курсів Науменко О.А., Климчук І.С., Новак Ю.В., Царенко С.О., Воробйової Н.П. були проведені виховні  години для здобувачів освіти присвячені Дню Захисників України, Дню Українського козатства, свята Покрови Пресвятої Богородиці  та річниці заснування Української  повстанської армії.

Всі ці свята з давніх часів були символом зародження української нації , її історіі та традицій, що впліталося до нашої культурно-історичної спадщини цілими століттями, які роз’єднані часом, але поєднані спільним сенсом і сьогодні є невід’ємною складовою однієї мети- Перемоги нашої держави.
Під час заходу студенти вшанували хвилиною мовчання загиблих у війні проти росії наших Захисників та цивільне населення. Спільно виконали гімн України, а також заспівали пісню «Ой у лізі червона калина». Куратори також продемонстрували здобувачам навчально-пізнавальний відеоролик до 80- річниці створення УПА.
Щиро дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість жити,творити і навчатися!
Слава Україні! Героям Слава!