15 грудня відбулась зустріч представників Студентської ради НАКККіМ З ректором Чернецем Василем Гнатовичем. У цій зустрічі також взяли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Сиваш Ілона Олегівна та директор центру виховнох та культурно-дозвіллєвої роботи Таку Євгенія Костянтинівна.

На початку зустрічі голова Студентської ради Інституту сучасного мистецтва Анастасія Лукінова прозвітувала про результати виїзного семінару-практикуму студентського самоврядування “Аспекти сучасного лідера”.

Далі голови Студентських рад інститутів та секторів представили присутнім звіт роботи за I семестр 2021-2022 навчального року. Голови культурно-масового (Морока Дарина) та спортивного секторів (Куманьок Анастасія) проінформували про реалізовані проєкти та поділилися планами на майбутнє. Голова Інформаційного сектору (Гвоздик Олександра) доповіла про роботу соціальних мереж Академії.

Окрім цього говорили й про результативність роботи кожного окремого представника студентського самоврядування Академії, а також обговорили нагальні питання та проблеми студентства та знайшли способи їх вирішення.

Наприкінці зустрічі Василь Гнатович привітав студентську спільноту з новорічно-різдвяними святами і побажав завжди залишатися «креативними, енергійними, завзятими та щасливими, впевнено досягати поставленої мети як в роботі студентського самоврядування, так і в особистому житті».