Вітаємо з присвоєнням почесного звання «Заслужений артист України» випускницю НАКККіМ, артистку-вокалістку Херсонського обласного акдемічного музично-драматичного театру імені М. Куліша - Новачук Таісію Георгіївну.

Ідея створити таку галерею народилася кілька років тому у відомого фотохудожника, директора Інституту сучасного дизайну та реклами Бориса Андресюка.

- Галерея розширить можливості професійної майстерності студентів НАКККіМ. Ми є мистецьким вузом і нарешті маємо свою арт-залу для презентації виставок наших художників, фотохудожників, дизайнерів. Також, це гарна площадка для творчого взаємообміну з іншими митцями, в тому числі закордонними.

Водночас, Борис Андресюк поділився намірами вже найближчим часом разом із Національною спілкою фотохудожників провести низку майстер-класів з відомими фотохудожниками України і світу.

Зараз у галереї триває персональна фотовиставка - «Світ в об’єктиві Бориса Андресюка», де представлені пейзажі з усього світу. Фотомайстер об'їздив близько 20 країн, зробив сотні тисяч знімків в Україні і далеко за її межами. В даний момент продовжує займатися колекційною фотографією.

Запрошуємо відвідати арт-галерею, більше познайомитися із провідним закладом культури НАКККіМ, що багато років поспіль був визнаний UNESCOкращим в Україні серед мистецьких закладів освіти, а також пройтися відомим туристичним маршрутом Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Адреса: м. Київ, вул. Лаврська, 9