Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» – грандіозна інтелектуальна подія України, де розвиваються і взаємодіють книжкова, літературна, візуальна, музична і театральна сцени, піднімаються та осмислюються вагомі питання буття людини, суспільства і культури, спонукаючи до проактивної позиції як учасників фестивалю, так і відвідувачів.

У 2019 році Лондонська «International Publishing Industry Excellence Awards» визнала наш Книжковий Арсенал найкращим літературним фестивалем року. А у 2021 році Книжковий Арсенал відзначив свій 10-й ювілей!
Фестиваль тривав з 23 по 27 червня. Для його реалізації була задіяна велика команда волонтерів, зокрема у ній працювали Лариса Осадча – викладачка кафедри культурології та інформаційних комунікацій Інституту практичної культурології та арт-менеджменту НАКККіМ, а також наші студентки-культурологи – Корнелія Сарана (студентка ІІІ курсу), Катерина Дюба (студентка ІІ курсу) і заступниця голови студентської ради Олександра Гвоздик (студентка І курсу).
«Я досі перебуваю під враженням від «Книжкового Арсеналу». Для мене фестиваль став нагодою відвідати одну з найочікуваніших інтелектуальних подій України і познайомитись з цікавими людьми, а також можливістю побачити організацію міжнародного масштабного проєкту і попрацювати у ньому, що дуже важливо для подальшої професійної діяльності практичного культуролога. Дуже приємно було побачити студентів і виклад