25 лютого виповнилося 150 років від дня народження однієї з найважливіших постатей української літератури, драматургині, поетеси, письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

З нагоди цієї визначної події студенти кафедри культурології та інформаційних комунікацій групи БКР-31-20 разом з доц. Брайченком О.Д. завітали до Українського дому на мистецький проект "Леся Українка: 150 імен".

Майбутні культурологи отримали чудову можливість відкрити для себе поетесу передусім як людину, почути її думки та переживання, розгадати загадку 150 імен в яких втілено 150 подорожей, 150 друзів та 150 героїв творів Лесі Українки. Усе це сотні людей, з різних куточків світу, які захоплювались нею – художники, письменники, кінематографісти, театрали, скульптори.

На виставці окрім рідкісних фото експонатів, особистих речей письменниці, представлено й багато мультимедійних експонатів та зону-гру, де можна перевірити знання, здобуті після ознайомлення з виставкою. Дівчата також взяли участь в грі і показали чудові результати!