1 жовтня в Академії відбулась відкрита лекція Заслуженого діяча мистецтв України, продюсера, керівника та організатора мистецьких заходів, віртуозного музиканта-гітариста, колишнього генерального директора Національного палацу мистецтв «Україна» та доцента кафедри арт-менеджменту та івент-технологій Романа Недзельського.

Як зазначила завідувач кафедрою Ольга Копієвська – досвід є найкращим підручником. Саме тому, важливо проводити такі лекції від провідних практиків галузі для студентів Академії.

Роман Недзельський розповів про сучасні тенденції продюсування в культурно-мистецькому просторі. Учасники лекції обмінялися думками й обговорили актуальні проблеми сучасного стану питань продюсування, дотримання авторського права, створення національного культурного продукту в Україні.

Водночас, йшлося про використання методик event-менеджменту в сфері музичної культури, роль продюсера у створенні «зірок» шоу-бізнесу, імідж виконавця тощо.

Крім того, студенти мали можливість поставити низку актуальних запитань щодо сфери шоу-бізнесу та застосування івент-технологій на практиці та поділилися власними спостереженнями.