26 квітня 2022 року у місті Конотоп серед творчих дітей та учнівської молоді міста був проведений щорічний конкурс малюнка «Діти проти війни»,  який ініціювали та організували Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Громадська організація «УКРАЇНСЬКИЙ ДІМ-КОНОТОПСЬКА РОДИНА», Конотопська дитяча художня школа.

 26 квітня 2022 року у місті Конотоп серед творчих дітей та учнівської молоді міста був проведений щорічний конкурс малюнка «Діти проти війни», який ініціювали та організували Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Громадська організація «УКРАЇНСЬКИЙ ДІМ-КОНОТОПСЬКА РОДИНА», Конотопська дитяча художня школа.
Цей конкурс проводився з метою надання моральної підтримки воїнам ЗСУ, розвитку почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виявлення і підтримки здібних, обдарованих і талановитих дітей.
На конкурс було надіслано 73 роботи учасників. Малюнки були виконані у різних художніх техніках: гуаш, акварель, графіка, аплікація та змішані техніки. Сюжети робіт були різноманітні, цікаві та креативні, несли емоційний, патріотичний характер.
Роботи, що були надіслані, розглянуло компетентне, професіональне журі.
Тож за підсумками перегляду робіт журі, було визначено переможців за трьома віковими категоріями, а також вручений сертифікат переможця конкурсу, який дає право на пільгове навчання в НАКККіМ - Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв. Переможницею стала Москаленко Альона. Щиро вітаємо!