23 червня 2022 року о 13.40 в дистанційному форматі відбувся творчий показ акторської групи БСМ 12-20/1 2-го курсу з предмету «Основи акторської майстерності» (художній керівник курсу - старший викладач кафедри режисури та акторської майстерності імені народної артистки України Лариси Хоролець, Богдан Оксана Віталіївна).

 На показі були представлені такі відео-роботи студентів:
1. Уривок з музичних фільмів Європи та Америки 40-70 х років.
Завдання полягало в тому, щоб: обрати уривок з фільму, зрозуміти характер героїв, знайти ідею, попрацювати над музично-пластичним рішенням, працювати над максимальною схожістю з оригіналом.
2. Презентація листа коханому, рідним, захисникам України.
Для цього завдання треба було скласти листа коханим, рідним, захисникам України. В листі потрібно було висловити свої переживання за людей, які зараз далеко від нас, в складних умовах, під обстрілами. Захисникам України треба було висловити свою підтримку та надію на їх скоріше повернення з війни. Фоном для презентації листа могли бути фото та відео реальних подій. Слова мали звучати щиро, без пафосу, щоб мали емоційний вплив на глядача.
3. Відео- роботи в стилі "німого кіно".
Студенти, перед початком роботи над цим завданням, мали подивитись кінофільми 1910-1925 років, щоб зрозуміти стиль зйомки, манеру виконання акторів "німого кіно". Написати сценарій своєї роботи, знайти мізансценічне рішення, працювати над різними образами свого кінофільму, знайти цікаві локації для зйомки, цікаво побачити ракурси зйомки сцен, написати титри, зробити монтаж всієї роботи.
Студенти активно захищали свої роботи та з цікавістю дивились роботи своїх однокурсників, висловлювали свою думку, свої почуття від перегляду. Показ пройшов у дружній атмосфері.